GRUPPER
SELSKABSMENU
Hele gruppen skal vælge samme menu. Oplys venligst om diæter og allergier
-
2 Antipasti, 1 Pastas, 1 Dessert - 395 KR
-
3 Antipasti, 2 Pastas, 1 Dessert - 495 KR
chef's choice
ANTIPASTI
-
BURRATA OSTmed marinerede agurker, basilikumolie og piment d’espelette
-
ROMAINESALATmed ansjoser, ristede pinjekerner, pecorino ost og bergamot vinaigrette
-
TARTARE TOASTmed pistaciecreme
-
SLAGTERENS UDVALG AF KOLDE UDSKÆRINGER+75 KR
-
CARPACCIO AF RÅ HIRAMASA+50 KRcarnaroli ris krydret med harissa og syltede kapers
-
AUBERGINE PARMIGIANA
PASTA
-
RIGATONImed brun smørsovs, muslinger og tørret salvie
-
SPAGHETTImed fyrreskud pesto, ristede græskarfrø og stracciatella
-
CAPPELLETTImed grillet kylling, tomat bechamel og taggiasca oliven
-
TAGLIATELLE+50 KRmed dansk shiitake-svamp, persille og sæsonens trøffel
-
TROTTOLE CARBONARA
-
REGINETTE+75 KRmed hummer, ‘nduja og tørret tomat
-
SPAGHETTImed ragú
-
AGNOLOTTIfyldt med kartoffel, saffron sovs og zucchini
DESSERT
-
VANILJE SOFTICEmed mascarpone, kaffe karamel, chokolade og savoiardi
-
PANNA COTTAtilsmagt med mint, aprikos og med yoghurtis
-
3 SLAGS OSTmed marmelade og focaccia
TILFØJ EN RET
-
ANTIPASTI50 KR
-
PASTA100 KR
VINMENU
-
375 KR
-
3 GLAS
-
VAND
-
VELKOMSTDRINK+100 KR