• FORSIDE
  • MENU
  • DRINKS
  • VIN
  • GRUPPER
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • DA
  • /

  • EN
Booking

MAD

Vi specialiserer os i frisk pasta, men vi kunne ikke modstå at lave et udvalg af forretter også. Alle vores retter laves hver dag af friske, lokale og økologiske ingredienser. Vi holder det hyggeligt og har den italienske gæstfrihed som vores kerneelement. Forretter og pasta er alle retter lavet til at dele og de kommer til bordet så snart de er klar.

Vi anbefaler 3-4 retter pr. Person.

Se menuen som PDF

DAGENS FAVORITTER: FROKOST

  • Få en smag af 3 retter. Dagligt udvalgt af chef:
    245 KR
    (1 antipasto, 1 pasta og 1 dessert)

DAGENS FAVORITTER: MIDDAG

  • Få en smag af 6 retter. Dagligt udvalgt af chef:
    495 KR
    (3 antipasti, 2 pasta og 1 dessert)

ANTIPASTI

  • DYBSTEGTE PARMESAN OSTEKUGLER
    75 KR
    med estragonemulsion og tomat - 3 stk
  • FOCACCIA LAVET PÅ SURDEJ OG EVO OLIE
    65 KR
  • BURRATA OST
    115 KR
    med marinerede agurker, basilikumolie og piment d’espelette
  • TARTARE TOAST
    135 KR
    med pistaciecreme - 2 stk
  • DANSK HIRAMASA
    155 KR
    med appelsin vinaigrette, syltede kapers og rosa peber
  • AUBERGINE PARMIGIANA
    115 KR
  • ROMAINESALAT
    95 KR
    med ansjoser, ristede pinjekerner, pecorino ost og bergamot vinaigrette

CHARCUTERIES

  • PANCETTA ARROTOLATA
    65 KR
  • PROSCIUTTO CRUDO
    65 KR
  • SALAME STAGIONATO
    65 KR
  • PROSCIUTTO COTTO IN ERBA
    65 KR

PASTA

  • RIGATONI
    185 KR
    med brun smørsovs, muslinger og tørret salvie
  • SPAGHETTI
    165 KR
    med fyrreskud pesto, ristede græskarfrø og stracciatella ost
  • CAPPELLETTI
    195 KR
    med grillet kylling, tomat bechamel og taggiasca oliven
  • TAGLIATELLE
    240 KR
    med dansk shiitake-svamp, persille og sæsonens trøffel
  • TROTTOLE CARBONARA
    180 KR
  • REGINETTE
    255 KR
    med hummer, ‘nduja og tørret tomat
  • SPAGHETTI
    200 KR
    med ragú
  • AGNOLOTTI
    175 KR
    fyldt med kartoffel, saffron sovs og zucchini

DESSERT

  • VANILJE SOFTICE
    95 KR
    med mascarpone, kaffe karamel, chokolade og savoiardi
  • PANNA COTTA
    95 KR
    tilsmagt med mint, aprikos og med yoghurtis
  • 3 SLAGS OST
    150 KR
    med marmelade og focaccia
  • Flæsketorvet 50-52
    1711 Vesterbro
  • +45 7060 2599
  • info@masseria.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    12.00 - 00.00
  • Tirsdag
    12.00 - 00.00
  • Onsdag
    12.00 - 00.00
  • Torsdag
    12.00 - 00.00
  • Fredag
    12.00 - 00.00
  • Lørdag
    12.00 - 00.00
  • Søndag
    12.00 - 00.00

Køkkenet lukker kl.22.00 søndag til onsdag og kl. 22:30 torsdag til lørdag

Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon Sunset Noodle The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat