MAD
Vi specialiserer os i frisk pasta, men vi kunne ikke modstå at lave et udvalg af forretter også. Alle vores retter laves hver dag af friske, lokale og økologiske ingredienser. Vi holder det hyggeligt og har den italienske gæstfrihed som vores kerneelement. Forretter og pasta er alle retter lavet til at dele og de kommer til bordet så snart de er klar.
Vi anbefaler 3-4 retter pr. Person.
DAGENS FAVORITTER: FROKOST
-
Få en smag af 3 retter. Dagligt udvalgt af chef:245 KR(1 antipasto, 1 pasta og 1 dessert)
DAGENS FAVORITTER: MIDDAG
-
Få en smag af 6 retter. Dagligt udvalgt af chef:495 KR(3 antipasti, 2 pasta og 1 dessert)
ANTIPASTI
-
DYBSTEGTE PARMESAN OSTEKUGLER75 KRmed estragonemulsion og tomat - 3 stk
-
FOCACCIA LAVET PÅ SURDEJ OG EVO OLIE65 KR
-
BURRATA OST115 KRmed marinerede agurker, basilikumolie og piment d’espelette
-
TARTARE TOAST135 KRmed pistaciecreme - 2 stk
-
DANSK HIRAMASA155 KRmed appelsin vinaigrette, syltede kapers og rosa peber
-
AUBERGINE PARMIGIANA115 KR
-
ROMAINESALAT95 KRmed ansjoser, ristede pinjekerner, pecorino ost og bergamot vinaigrette
CHARCUTERIES
-
PANCETTA ARROTOLATA65 KR
-
PROSCIUTTO CRUDO65 KR
-
SALAME STAGIONATO65 KR
-
PROSCIUTTO COTTO IN ERBA65 KR
PASTA
-
RIGATONI185 KRmed brun smørsovs, muslinger og tørret salvie
-
SPAGHETTI165 KRmed fyrreskud pesto, ristede græskarfrø og stracciatella ost
-
CAPPELLETTI195 KRmed grillet kylling, tomat bechamel og taggiasca oliven
-
TAGLIATELLE240 KRmed dansk shiitake-svamp, persille og sæsonens trøffel
-
TROTTOLE CARBONARA180 KR
-
REGINETTE255 KRmed hummer, ‘nduja og tørret tomat
-
SPAGHETTI200 KRmed ragú
-
AGNOLOTTI175 KRfyldt med kartoffel, saffron sovs og zucchini
DESSERT
-
VANILJE SOFTICE95 KRmed mascarpone, kaffe karamel, chokolade og savoiardi
-
PANNA COTTA95 KRtilsmagt med mint, aprikos og med yoghurtis
-
3 SLAGS OST150 KRmed marmelade og focaccia